Achtergrond en organisatie
Over ons

Onze organisatie kenmerkt zich door een no-nonsense karakter waarin alles draait om mensen. Kwaliteit, integriteit, bezieling, transparantie en resultaatgerichtheid zijn onze belangrijkste kernwaarden.

De jongensdroom om een solide, onafhankelijk topbureau in de markt te zetten, een groot enthousiasme voor de “peoples business”, de passie om mensen en organisaties verder te helpen en een grondige kennis van en ervaring met de bemiddeling van (executive) managers heeft aan de voet gestaan van het ontstaan van deze organisatie in 2001.

Allard Möller (1964), directeur en managing consultant, heeft een indrukwekkende staat van dienst in de bemiddeling van ervaren managers in uiteenlopende disciplines. Voordat hij in de “peoples business” terecht kwam heeft hij diverse functies bekleed in het bedrijfsleven, met name in de financiële dienstverlening.

De afgelopen jaren heeft Allard vele nationale en internationale bedrijven geadviseerd over de inzet van tijdelijke managers. Zijn kracht is zijn authenticiteit, mensenkennis, het vermogen om de zaken in het juiste perspectief te zien en zijn luisterend oor. Allard heeft een verfrissende en soms onorthodoxe benadering van management vraagstukken.

© 2010-2019, AM Management Groep BV   |   Privacy Policy   |   Disclaimer   |   Sitemap

website: Sbddesign.nl